Kundinformation

Priser
Alla priser uppges i svenska kronor. I priset är moms inkluderat. Momsen är 6% för böcker och 25% för övriga produkter.

Betalning
Betalning kan göras genom förskottsinbetalning, kort, direktbetalning bank och Paysonkonto. Du väljer själv vilken metod du vill använda i kassan.

Förskottsbetalning
Sätt in pengar på bankgironummer 5422-9166. Var noga med att ange ditt namn och ordernummer i meddelandefältet.

Betalkort eller Internetbank
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Frakter
Fraktavgiften inom Sverige är 29 kr.
Kontakta oss för leveranser till andra länder.

Leverans
Böckerna levereras normalt inom 5-10 dagar till dig.
Varorna skickas som brev eller postpaket och levereras normalt direkt till din brevlåda medan postpaket skickas till ditt närmaste postkontor.

Reklamationer/Transportskador
Om din vara är fel eller skadad rapportera detta så snabbt som möjligt till oss, senast inom 10 dagar.
Vi ersätter dig givetvis med en ny produkt och står för eventuella extra fraktkostnader.

Ångerrätt
Du har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Varan ska vara i samma skick som när du fick den och du får själv stå för returfrakten.
Pengarna återbetals till det bankkonto du anger eller så har du möjligheten att handla för motsvarande belopp.
Returnera dina varor till:

Motorboken
Vretatorpsvägen 10
635 08 ESKILSTUNA

PUL
Kundens uppgifter användes endast i administrativt syfte av Motorboken. Ingen information lämnas över eller säljs till tredje part.
Kundens e-postadress används endast för dialog med kunden och för nyhetsbrev och då endast i de fall kunden själv har valt att den vill ha nyhetsbrevet.

Falska beställningar
Alla falska beställningar polisanmäles.